banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya çevre yollarında 8 Şubat yol ve hava durumu!

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM 

08 Şubat 2023
Konya çevre yollarında 8 Şubat yol ve hava durumu!

Konya Emniyeti Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya karayollarında 23.30 itibari ile son yol ve hava durumunu paylaştı. Tüm yollar ulaşıma açılırken, bir yönde tırların geçişine izin verilmiyor

Konya'da kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle deprem bölgesine giden yardım araçları hariç trafiğe kapatılan karayolları trafiğe açıldı. Seydişehir Alacabel bölgesinde ise yoğun tipi nedeni ile tırlar ve çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya bağlayan devlet karayollarında 7 Şubat 23.30 itibariyle 8 Şubat son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez yağış yok, Cihanbeyli yağış yok. Zemin yer yer karlı buzlu. Görüş mesafesi açık.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık. Kilometre 40 - 50 arası tipi şeklinde kar yağışlı, zemin karlı buzlu, yer yer sürgün var. Görüş mesafesi açık.


Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık. Trafik yoğunluğu normalin üzerinde. Merkez hava kapalı yağış yok, Ereğli hava kapalı yağış yok, Karapınar hava kapalı yağış yok. Zemin yer yer karlı, buzlu. Görüş mesafesi açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Yağış yok. Zemin yer yer karlı, buzlu. Görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, merkez yağış yok. Beyşehir yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Merkezde yağış yok. Seydişehir - Antalya güzergahı hafif kar yağışlı. Zemin merkez kuru, Seydişehir karlı ıslak. Seydişehir'den Antalya istikameti çekici türü araçlara kapalı, diğer araçlara açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Akşehir hava kapalı yağış yok. Kadınhanı yer yer tipi şeklinde kar yağışlı. Zemin tipi ve sürgünden dolayı karlı buzlu. Görüş mesafesi açık.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147