BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Yoğun kar yağışı sebebiyle yolda kalanlar yurtlara yerleştirildi

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Seydişehir-Antalya kara yolunda bekleyen çok sayıda vatandaşı ilçedeki yurtlara yerleştirildiğini söyledi. 

06 Şubat 2023
Seydişehir'de Yoğun kar   yağışı sebebiyle yolda kalanlar yurtlara yerleştirildi

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yaptığı açıklamada, vatandaşların ilçede rahatça konaklayabilmeleri için gereken her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolun, 1825 rakımlı Alacabel Geçidi'nin açılmasının zaman alacağını düşünerek harekete geçtiklerini ifade eden Pişkin, şu bilgileri verdi:


"Biz de yolda kalan kardeşlerimizi, mağdur olmaması için okullarımızın yurdunda misafir ettik. Yolcularımızın kendi evlerinde gibi hissetmeleri için ve mağduriyetlerini gidermek için bir tas sıcak çorbamızı birlikte içelim istedik. Vatandaşın her şekilde hizmetinde olmak sosyal devlet gereğidir, asla bir keyfiyet ve lüks değildir bu bizim vazifemizdir. Vatandaşlar nerede ise bizim için hizmet oradadır. Yol güvenliğimiz sağlandığı andan itibaren kendilerini yolcu edeceğiz. Karayolları Ekipleri  yolu  açmak için yogun şekilde  çalışmaktadır   İnşallah yol  kısa zamanda  trafiğe açılacaktır ."

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunun Alacabel mevkisinde  karla kapanırken, bölge araç trafiğine tamamen kapanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.