banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da garajda yangın paniği! Tüp patlamadı, eve sıçramadan söndürüldü!

Konya Kulu'da bir evin bitişiğindeki garajda çıkan yangında park halindeki otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Garajda bulunan mutfak tüpü de şans eseri patlamadan dışarıya çıkarılırken, yangın eve sıçramadan söndürüldü 

02 Şubat 2023
Konya’da garajda yangın paniği! Tüp patlamadı, eve sıçramadan söndürüldü!

 

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evin bitişiğinde bulunan garajda çıkan yangında park halindeki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Garajda bulunan mutfak tüpünün patlamadan dışarıya çıkarılması ve yangının eve sıçramadan söndürülmesi teselli oldu.

Yangın, saat 12.00 sıralarında Konya'nın Kulu ilçesi Değirmenözü Mahallesi 139404 Sokak No:3'te çıktı. Edinilen bilgi göre, Y.D.'ye ait olan evin yanındaki garajda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.

Konya’da garajda çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi

ALEVLER KISA SÜREDE GARAJI SARDI

İçerisinde 06 DL 7104 plakalı otomobilinde bulunduğu garajdaki yangına ilk olarak sahipleri ve komşuları müdahale etmek istedi. Alevlerin kısa sürede garajı sarması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi.

Konya’da garajda çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi

YANGIN EVE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yaptığı müdahalenin ardından yangın bitişikte bulunan eve sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası garaj ve içerisinde bulunan otomobil kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sırasında garajda bulunan mutfak tüpü de şans eseri patlamadan dışarıya çıkarıldı.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147