BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA TEMİZLİK DEVAM EDİYOR! ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN KISKACINDA: 2 GÖZALTI

KONYA'DA TEMİZLİK DEVAM EDİYOR! ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN KISKACINDA: 2 GÖZALTI 

02 Şubat 2023
KONYA'DA TEMİZLİK DEVAM EDİYOR! ZEHİR TACİRLERİ POLİSİN KISKACINDA: 2 GÖZALTI

Konya'da Narkotik Ekipleri Kökünü Kurutma Operasyonları kapsamında temizliğe devam ediyor. Zehir tacirlerine yönelik yürütülen çalışmalarda ekipler bir ikamete baskın düzenledi. Yapılan aramada polisin kıskacından bunalan zehir tacirlerinin uyuşturucuyu yatağın altına zulaladığı tespit edildi. Operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Meram ilçesi Konevi Mahallesi’nde ekipler devam ettirdiği çalışmalarda şüphelendiği bir ikamete operasyon düzenlemek üzere harekete geçti.

UYUDUKLARI YATAĞI BİLE ZEHİR ZULASINA ÇEVİRMİŞLER!

Operasyon için düğmeye basan polis ekipleri ev içerisini didik didik aradı. Zehir tacirlerinin uyuşturucuyu bu kez de bir yatağın altına bantlarla sabitledikleri bir kutu içerisine gizledikleri tespit edildi. Kutu içerisinden çıkan 506 gram metamfetamin maddesi ve bir adet hassas teraziye Narkotik ekipleri tarafından el konuldu.

Evde yakalanan iki şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Haklarında Uyarıcı Madde Kullanmak ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçundan işlem başlatılan iki şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.