BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mebrum Hurma Nedir

 

02 Şubat 2023
Mebrum Hurma Nedir

Mebrum Trabzon hurması, tüketimidir tüketicileri ciddi tükettiği tatlı ve sulu bir meyvedir. Doğu Asya'ya özgü bu eşsiz hurma benzeri meyve, etli tadıyla birçok kişiyi memnun ederek dünyayı dolaştı. Mebrumlar, sarıdan turuncuya ve koyu kırmızıya kadar, canlı renkleriyle bilinen ve olgunlaştığında muhallebi benzeri bir dokuya sahiptir.


Mebrum hurma, potasyum ve demir gibi temel minerallerin yanı sıra önemli düzeyde A ve C vitaminleri içerir. Kalorileri yetersiz ve diyet hayatı ile dolular. Mebrum hurma yemek, servislerin genel sağlığını iyileştiren temel besinleri sağlarken hiçbirini kaçırmamaya yardımcı olabilir. Ek olarak, vücut serbest radikallerin neden olduğu oksidatif stresten korunmaya yardımcı olan savunmayı ele almak.

Bu tatlı ikramlar, doğal tatlı tatlarından dolayı harika bir atıştırmalık veya tatlı seçeneğidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.