banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydisehir için son tahminler! Kar yağışı devam edecek mi? 2 - 6 Şubat hava durumu

Meteorolojinin Konya için son hava durumu tahminlerine göre 2 Şubat Perşembe (bugün) hariç kar yağışı yer yer etkili olacak. Hava sıcaklığı bugün itibari ile hızla düşerek termometreler - 9 dereceleri gösterecek 

02 Şubat 2023
Seydisehir  için son tahminler! Kar yağışı devam edecek mi? 2 - 6 Şubat hava durumu

Konya kurak geçen kış mevsiminde Ocak ayının son günlerinde beklenen yağışlı havanın etkisi altına girdi. Şubat'ın ilk gününde yer yer yoğun kar yağışı alan Konya'nın bir çok ilçesi beyaza bürünürken, Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre kentte sıcaklığın hızla düşeceği 2 Şubat Perşembe (bugün) haricinde kar yağışı yer yer etkisini sürdürecek.

Konya'da Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre 2 Şubat Perşembe (bugün) hava parçalı bulutlu, hava sıcaklığının en düşük - 10 en yüksek + 4 derece olması bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bölgenin güney kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147