banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın "Yeter Söz Milletin" sloganını kullanmasına sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın "Yeter Söz Milletin" sloganını kullanmasına sert tepki: Bunun adı hırsızlıktır 

01 Şubat 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın "Yeter Söz Milletin" sloganını kullanmasına sert tepki

Katıldığı canlı yayında Millet İttifakı'nın "Yeter Söz Milletin" sloganını kullanmasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi. Adnan Menderes'i asanların şimdi sloganını kullandığını belirten Erdoğan, "Bunun adı hırsızlıktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor. Millet İttifakı'nın "Yeter Söz Milletin" sloganını kullanmasını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6'lı Masa'ya sert sözlerle yüklendi.

"BUNLARDA UTANMA DİYE BİR ŞEY YOK"
Astıkları Adnan Menderes'in sloganını kullandıklarını söyleyen Erdoğan, "Bunlarda utanma diye bir şey yok. Astıkları Menderes'in şimdi de sloganını çalıyorlar. Adnan Menderes'in partisi 'Yeter söz milletin' sloganını, CHP'nin tek parti faşizmine karşı yapmıştı." dedi.

"ÖNCE MİLLİ İRADEYE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENİN"
Bu sözün millet iradesini sembolize ettiğini belirten Erdoğan, "Millet iradesine sahip çıkanlar ancak bu sözü kullanabilir. Bugün millet iradesine sahip çıkan AK Parti'dir. Bu slogana çökmeye çalışıyorlar. Binalara slogan asmakla olmaz. Önce milli iradeye saygılı olmayı öğrenin. Bunlar bir defa milli değil. Milli olmayan bu sözü kullanamaz. Benim milletim sana inanmaz. Siz gayrı millisiniz." ifadelerini kullandı.

"CHP ZİYNİYETİNE 'YETER' DİYORUZ"
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu millete hep ihanet ettiniz. Menderes'i idam ettiniz, bunun sorumlusu sizsiniz. Şimdi de Batı'dan aferin almanın peşindeler. Biz de CHP zihniyetine bugün 'Yeter' diyoruz. Ama hizmet söz konusu olduğunda, eser söz konusu olduğunda 'yetmez' diyoruz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147