BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ KAÇAKÇILIKLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

KONYA EMNİYETİ KAÇAKÇILIKLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR 

01 Şubat 2023
KONYA EMNİYETİ KAÇAKÇILIKLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesine devam diyor. Milyonlarca liralık verginin kaybolması yapılan operasyonlarla engelleniyor. Emniyet güçleri Konya’da yürüttüğü çalışmalarda yüklü miktarda tütün ve tütün mamulü ele geçirdi.

KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNLERİNİ PİYASAYA SÜREMEDEN YAKALANDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Selçuklu ilçesindeki araştırmalarında 1 şahsın gümrük kaçağı tütün ürünleri getirttiği ve piyasaya sürmeye hazırlandığı bilgisine ulaştı. 

Polis ekipleri kısa süre içerisinde şüpheliye ait tespit ettiği iş yeri ve ikamete operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 1.230 paket sigara, 26.000 adet boş makaron, 66 paket nargile tütünü ve 11 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

KOM ekipleri Karatay ilçesinde de araştırmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler durumundan şüphelendiği bir şahsın aracında arama gerçekleştirdi. Sonrasında şahsa ait ikamet adresine yönelen polis ekipleri orada da arama yaptı. Toplam 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Her iki konuyla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.