banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

La Lucci Fethiye Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

La Lucci Fethiye Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder? 

30 Ocak 2023
La Lucci Fethiye Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Fethiye; birçok kişinin tatil yapmak istediği bir yer! Muğla sınırları içerisinde yer alan Fethiye’yi ziyaret etmek adına oldukça geçerli sebepleriniz bulunuyor. Her şeyden önce, burada eşsiz bir deniz tatili yapabileceğinizi bilmelisiniz. Bunun yanı sıra, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Cennet Koyu gibi yerleri de muhakkak görmelisiniz. Ayrıca, yolunuz Fethiye’ye düştüğü takdirde tekne ile 12 Adalar turu yapmayı da unutmamalısınız.

Fethiye’de nerede kalacağım diye dertlenmenize gerek yok! Bu güzel tatil beldesinde birbirinden kaliteli otel seçenekleri mevcuttur. Ancak, otelde kalmak adına yeterli bütçeniz yoksa veya erken rezervasyon yaptırmadığınız için boş yer bulamadıysanız size glamping seçeneğini öneriyoruz. La Lucci Fethiye; size Türkiye’nin başka hiçbir yerinde bulamayacağınız türden bir glamping deneyimi vaat ediyor.

Glamping Hangi Avantajları ile Öne Çıkar?

Kamp yapmak ve doğa ile iç içe olmak; birçok kişinin hayali! Ancak, takdir edersiniz ki, kamp; son derece zorlu bir deneyim! Doğanın zorlu şartları ile mücadele etmek istemeyenler olabilir. Bu noktada, en iyi seçeneğin kesinlikle glamping olduğunu dile getirebiliriz. Glamping; insanların doğada konaklamasını mümkün kılar. Ancak, onlara kamptan farklı olarak lüks ve konfor vaat eder. Bir başka deyişle, insanlar; glamping sayesinde beş yıldızlı otellerden farksız imkanlar ile doğada konaklamanın ayrıcalığına erişirler. La Lucci Fethiye de glamping için en uygun adreslerin başında gelir.

Glamping; otantik ve egzotik tasarıma sahip çadırlarda konaklamayı hayal edenleri sevindirir. Bunun yanı sıra, la lucci Fethiye bünyesinde dome adı verilen kubbe tipi odalar yer alır. İnsanlar; La Lucci Fethiye’de kaldıkları takdirde odalarının penceresinden gökyüzünü ve yıldızları izleme ayrıcalığına erişirler. Bunun yanı sıra, kişiye özel havuz imkanından yararlanırlar. Glamping; farklı bir balayı tatili hayal edenlerin ilk adresi olmalıdır. Yeni evlenen çiftler; kendilerine özel olarak dekore edilmiş balayı süitte kalarak evliliklerinin ilk günlerini romantik bir ortamda geçirirler.

Glamping; her ne kadar yeni yeni popüler olsa da avantajları ile öne çıkan bir seçenektir. İnsanlar; glamping sayesinde doğal güzelliklerin tadını çıkarırlar. Bunun yanı sıra, otellerin kalabalık ve gürültülü ortamına maruz kalmazlar. Tatillerini son derece huzurlu bir ortamda geçirmiş olurlar. Tüm yılın yorgunluğunu atmak adına kafa dinleyebilirler. Ayrıca, tatilleri boyunca lüksten ve konfordan asla vazgeçmemiş olurlar. Glamping; insanlara yeme içme konusunda herhangi bir sorun yaşatmaz. Bunun yanı sıra, farklı aktivitelerden yararlanma imkanı da mevcuttur.

Neden La Lucci Fethiye’ye Gelinmeli?

La Lucci Fethiye; Ege güzelliklerinin tadını çıkarmak isteyenler için en uygun adrestir. Fethiye merkeze yakın oluşu ciddi bir avantajdır. İnsanlar; bir yandan doğa ile iç içe olmanın tadını çıkarırlarken bir yandan da Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezip görme şansını elde ederler.

La Lucci Fethiye bünyesinde balayı süit, junior süit, akvaryum süit ve lale süit olmak üzere dört farklı konaklama seçeneği yer alır. Her birisi eşsiz imkanlarla donatılmıştır. Bunun yanı sıra, la lucci Fethiye; günün her saatinde hizmet veren ve bünyesinde dünya mutfaklarına ait çok sayıda lezzet bulunduran a la kart restoranı ile de göz doldurur.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147