BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de 60 bin TL değerindeki Horozları çaldılar.

Seydişehir de Serkan Kırcaya ait 60 binTL değerindeki Horozları çaldılar. 

27 Ocak 2023
Seydişehir de 60 bin TL değerindeki  Horozları çaldılar.

 Edinilen bilgilere göre, Seydişehir Değirmenci Mahallesi ikamet eden Serkan  Kırcaya ait ikametinden Konya dan  geldiği tespit edilen   MT. HT. adlı iki şahıs,10 adet horozu çalarak  Konya’ya  götürdü.

 Durumu fark eden ikamet sahibi polis ekiplerine bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Seydişehir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri incelemelerde bulundu. Güvenlik kamera kayıtlarına el koyan polis ekipleri, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Horozları çok sevdiğini vurgulayan ve  Hobi amaçlı   horoz  beslediğini  söyleyen Serkan  Kırca Horozları çalan şahısların  Konya’da   horozları satmaya  çalıştıklarını bir an önce yakalanmasını ve gereken en ağır cezanın verilmesini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.