banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gençlik Kolları Batuhan AYDIN’ın Kandil mesajı;

Gençlik Kolları Batuhan AYDIN’ın Kandil mesajı; 

26 Ocak 2023
Gençlik Kolları Batuhan AYDIN’ın Kandil mesajı;

Üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandili’ni karşılamanın sevincini paylaşan Başkan Aydın, “Dinimizin mübarek aylarının başlangıcı, rahmet ve bereket kapılarının açıldığı, yapılan dua ve ibadetlerin kabul gördüğü Recep Ayını, Regaib Kandili ile idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Bu gece, günahlardan arınma, bereket, sağlık ve afiyet dileme adına Allah’a edilen niyazların karşılık bulduğu müstesna bir gecedir.” Dedi.

Kandillerin, insanları doğruya, iyiye ve güzele yönelttiğini aktaran Aydın, şunları kaydetti: “Kandiller, manevi feyizleriyle gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırır, kısaca bize tövbe etmenin, kendimizi bilmenin, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunarlar. Dünyevi yaşantılarımızda bizleri dostluk ve muhabbetle bir araya getiren, kardeşlik duygularımızı pekiştiren bu gecenin, sevgi, saygı ve hoşgörünün gelişmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Regaib Kandilinin başta değerli hemşerilerimize, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147