BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul seçimlerinde Durmuş Onar yeniden başkan seçildi. 

19 Ocak 2023
Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Baybogan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ile kooperatif üyeleri katıldi.

Yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Başkan Onar da "Seydişehir'de birlik ve beraberlik ortamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Yeniden başkanlığa seçilmemde desteklerini esirgemeyen üyelerime teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Onar'ın yeni yönetim kuruluna,

Ümit Doğruöz,

İbrahim Bezci,

Mehmet Kavalcı,

Ramazan Erkaldı

seçilirken,

Denetim Kurulu üyeliklerine ise

İsmail Zincirlitaş ve Ömer Pekşenarslan seçildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.