BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de kamyoncu esnafının sorunları konuşuldu

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. 

18 Ocak 2023
Seydişehir'de kamyoncu esnafının sorunları konuşuldu

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif binasındaki toplantı salonunda, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütleri başkanlarının katıldığı toplantıda Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifine üye olan kooperatif esnafının sıkıntıları konuşuldu.

Kooperatifin Seydişehir ekonomisine kazandırdığı katkıların konuşulduğu ziyarette, kamyoncu esnafı mazot ve diğer girdilerin aşırı artmasının işlerini olumsuz yönde etkilediğini kaydetti.

Ziyarete Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Durmuş Onar, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkayanar, Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan ve Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya da hazır bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.