BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyaspor'dan gönderilen İlhan Palut’tan ilk açıklama

Konyaspor'da İlhan Palut dönemi bugün alınan kararla sona erdi. Henüz Yeşil beyazlı kulüpten bir açıklama yapılmadı. Ayrılık sonrası İlhan Palut ilk kez konuştu, “Kan değişikliğinin faydalı olacağını düşünmüşler. Herhangi bir sorun yoktu aramızda.” dedi. 

16 Ocak 2023
Konyaspor'dan  gönderilen  İlhan Palut’tan  ilk açıklama

Son haftalarda galibiyet elde edemeyen Konyaspor'da 09 Şubat 2021'de takımın başına gelen teknik direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı. 

Henüz Yeşil beyazlı kulüpten karar ve gerekçeye ilişkin bir açıklama yapılmazken, İlhan Palut’un ne diyeceği merak ediliyordu.

“ARAMIZDA HERHANGİ BİR SORUN YOKTU”

Konya'nın Sesi Gazetesi Spor yazarı Selman Selim Akyüz'e konuşan İlhan Palut, "Bugün yönetimden geldiler ve yolları ayırma kararının daha iyi olacağını söylediler. Kan değişikliğinin faydalı olacağını düşünmüşler. Herhangi bir sorun yoktu aramızda. Ara transfer dönemiyle ilgili de herhangi bir şey konuşmadık. Fesih işlemleri bitsin detaylı şekilde açıklama yapacağım. Şu an prosedürlerin tamamlanması için görüşmeler sürüyor, bunları halletmeye çalışıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.