banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyaspor, İlhan Palut ile yollarını ayırdı

Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. 

16 Ocak 2023
Konyaspor, İlhan Palut ile yollarını ayırdı

Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı. Konyaspor Kulübü tarafından resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Konyaspor'da yönetim, Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayırma kararı aldı. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, tarafların fesih konusunda mutabakata vardığı öğrenildi.

Kulislerde konuşulan bilgiye göre, devre arasında takımdan önemli futbolcuların gideceği kesinleşirken, geride kalan futbolcularla şayet iyi bir transfer politikası güdülmezse "Konyaspor'un bir maç bile alma ihtimali yok" deniliyordu. İlhan Hoca'nın, yönetimin transfer politikasına kızarak istifasını verdiği konuşuluyor.

E. Çekici, A. Hacıahmedoviç, Sheic gibi oyuncuların takımdan ayrılacağı konuşulurken İlhan hoca onlardan önce takımdan ayrıldı.

Teknik Direktör İlhan Palut, 9 Şubat 2021'de takımın başına gelmişti. İki yıl önce Konyaspor'da göreve başlayan başarılı teknik direktör, yeşil-beyazlılarla çıktığı 82 maçta 37 galibiyet, 26 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147