BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir Çalışan Gençlik Meclisi’nden Yürekleri Isıtan Etkinlik

Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi, esnaf ziyaretleri kapsamında sanayi çalışanlarına polar dağıtımı ve çorba ikramında bulundu. Karatay Sanayii girişinde gerçekleştirilen etkinlikte meclis üyeleri yürekleri ısıttı. 

12 Ocak 2023
Konya Büyükşehir Çalışan Gençlik Meclisi’nden Yürekleri Isıtan Etkinlik

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Türkiye'de ilk kez kurulan Çalışan Gençlik Meclisi’nin sanayi esnafına ve çalışanlarına yönelik etkinlikleri sürüyor.

 

Esnaf ziyaretleri kapsamında Karatay Sanayii girişinde yüzlerce esnaf ve çalışanla bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençler, sabahın erken saatinde çorba ikramında bulundu. Sanayide çalışan gençlere de polar da dağıtan meclis üyeleri, soğuk kış gününde yürekleri ısıttı.

 

Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural, “Gönüllülerimizle birlikte sanayi çalışmalarımızı her hafta gerçekleştiriyoruz. Gerek polar dağıtımları, gerek esnaf ziyaretleri ve gerekse çorba ikramlarımızla sahada da sanayici genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Sanayide çalışan genç kardeşlerimizi Çalışan Gençlik Meclisimizin faaliyetlerine katılmaya ve Meclisimize üye olmaya davet ediyorum. Çalışan gençlerle ilgili projelerimizi önemseyen ve bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.