BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KARBİAD’tan ‘Gazeteciler Günü’ mesajı

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Başkanı Suat Emre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

10 Ocak 2023
KARBİAD’tan ‘Gazeteciler Günü’ mesajı

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Başkanı Suat Emre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında, toplum hayatında gazetecilerin üstlendiği sorumluluğun önemli olduğunu belirten Başkan Emre, “Gazeteciler, zor ancak son derece önemli bir görevi fedakârca ifa etmektedirler. Bu zorluğun ve fedakârlığın bilincinde olduğumuzu, ifade ediyorum” şeklinde konuştu.
ZOR ŞARTLARDA GÖREVLERİNİ SÜRDÜRÜYORLAR
Basının şehir ve ülkenin gelişmesine büyük katkı sunduğunu söyleyen Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Başkanı Suat Emre, “Basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olarak demokrasinin temel taşlarından bir tanesini oluşturmaktadır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir misyonu üstlenmektedir. Bilgi ve habere ulaşmanın kolaylaştığı günümüz dünyasında yazılı ve görsel medyanın yanı sıra internet ve sosyal medya mecraları hızlı gelişim göstermektedir. Demokrasi kültürümüzün önemli bir parçası medyamızın basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru ve güvenilir yayın politikası ile kamuoyunu bilgilendirmesi büyük önem arz ediyor. Şehrin ekonomi başta olmak üzere her alanda gelişmesine katkı sunmak için zor şartlarda görevlerini sürdüren tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.