banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Seydişehir'den Gazeteciler günü mesajı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL; 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI 

10 Ocak 2023
CHP Seydişehir'den Gazeteciler günü mesajı

Saygı Değer Basın Emekçisi Arkadaşlarım;  

" Vatandaşlarımızın sağlıklı bilgi alabilmesi için; ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda büyük zorluklara ve baskılara rağmen, yoğun mesai harcayarak, mesleğini icra etmeye çalışan emekçi  gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum.  

Gazetecilik mesleği, çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için  karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Toplumsal bilinci artırarak, güçlendirmeyi hedefleyen gazetecilik mesleği, kamuoyu ve halkın yararına olan her türlü projenin de yanında durmaktadır" dedi.  

Özel açıklamasına şöyle devam etti. Şunu Unutmamamız gerekir ki,  Basın; Özgür toplum ve demokrasinin olmazsa olmazıdır. Siz yoksanız toplum sağır ve dilsizdir. Gazetecilerimizin düşüncelerini, toplumsal olayları ve haberleri özgürce, baskı altında olmadan ifade edebilmeleri hayati önem arz etmektedir.  Ancak bugün, Bu anlamda büyük baskılar altında olduğunuzun, kiminizin işsiz, kimi arkadaşlarınızın de itibarsızlaştırıldığınızın bilincindeyiz.  

Her şeye rağmen siz, özelliklede Yerel emekçi gazeteciler, dün olduğu gibi bundan sonrada halkın haber  alma ve gerçekleri öğrenme hakkını, mesleğinizin ilkeleri ve vicdan rahatlığı içerisinde,  savunacağınızdan zerre şüphemiz yoktur. İktidarımızda sizlerin görevinizi özgürce yapabilmeniz için her türlü tedbir ve destek sağlanacaktır.  Ancak sizlerin bugün için  ayakta durabilmeniz için; bölgemizin ekonomik dinamikler ve özellikle yerel yönetimler tarafından desteklenmeniz çok önemlidir.

Bu zorlu ve o kadar da onurlu görevde sizlere kolaylıklar, sabır ve başarılar diler, gününüzü kutlarım.  

Orhan ÖZEL  

CHP Seydişehir İlçe Başkanı  

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147