BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya 11 Ocakta yağışlı havanın etkisine giriyor.

Konya'da beklenen kar yağışı için tarih verildi. Ocak ayının ilk haftası sona ererken henüz beklenen yağışı alamayan İç Anadolu Bölgesi, Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre 11 Ocak itibari ile yağışlı havanın etkisi altına girecek 

07 Ocak 2023
Konya 11  Ocakta yağışlı  havanın etkisine  giriyor.

Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre Konya'da 7 Ocak 2023 Cumartesi (bugün) hava parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu yer yer sis görülecek. Konya'da kar yağışı için de tarih verildi. Tahminlere göre hafta sonunu puslu ve sisli geçirecek kentte 11 Ocak Çarşamba günü beklenen yağış düşecek.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, bölgede hava parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Konya bölgesinde hava sıcaklığının 4 ila 6 derece düşmesi bekleniyor. Tahminlere göre rüzgar kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.