banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA - EYT'li vatandaşlardan SGK önünde yoğunluk

KONYA - EYT'li vatandaşlardan SGK önünde yoğunluk 

29 Aralık 2022
KONYA - EYT'li vatandaşlardan SGK önünde yoğunluk

- Konya, Aksaray, Afyonkarahisar ve Karaman'da emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yapılan açıklama sonrası vatandaşlar, borçlanma ve prim gün sayısı hesaplaması için Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde (SGK) yoğunluğa neden oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT düzenlemesi açıklamasının ardından askerlik ve doğum borçlanmasını yapmak isteyenler, erken saatlerde Konya SGK İl Müdürlüğüne gelmeye başladı.
EYT düzenlemesinden yararlanmak için doldurduğu talep formunu SGK'ye veren Hasan Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Vatandaşlardan Mehmet İmişler ise 1987'de sigorta başlangıcının olduğunu belirterek, "Prim günümüz vuruyor az bir eksiğimiz var, inşallah emekli olabilirsek olacağız. Cumhurbaşkanının açıklaması bizim için çok iyi oldu." ifadesini kullandı.
Karapınar ilçesinden gelen Serdar Kabakçı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT açıklamasını takip ettiğini, karardan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147