BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden TÜBİTAK BAŞARI

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden TÜBİTAK BAŞARI Konya genelinde 60 öğrenci kazandı 4 ü bizim okuldan 

26 Aralık 2022
Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden TÜBİTAK BAŞARI

 TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Türkiye Teknoloji Atölyeleri için 42 ilde 50 atölye için sınav yapıldı, sınava 17 bin 959 öğrenci katıldı. Teorik ve  uygulama şeklinde yapılan 2 aşamalı sınav sonrasında okulumuz öğrencilerinden Ali Tarık YILMAZ , Lütfi Berk ER, Nedim Talha ŞAL , Süleyman BALCI  isimli öğrencilerimiz Deneyap atölyelerinde 3 yıl boyunca eğitim görmeye hak kazanmışlardır.

 Atölyelerde öğrencilerimize  3 yıl boyunca ücretsiz olarak tasarım, üretim, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, yazılım teknolojileri, ileri robotik, malzeme bilimi ve nanoteknoloji, siber güvenlik, enerji teknolojileri, yapay zeka, havacılık ve uzay ve mobil uygulama olmak üzere 11 farklı başlıkta eğitim verilmesi planlanmaktadır.
 Öğrencilerimize rehberlik eden bilgisayar öğretmenimiz Niyazi ÜZÜMCÜ hocamıza teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.