BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

NARKOTİK EKİPLERİNDEN EREĞLİ’DE OPERASYON : 17 TUTUKLU

NARKOTİK EKİPLERİNDEN EREĞLİ’DE OPERASYON : 17 TUTUKLU 

10 Aralık 2022
NARKOTİK EKİPLERİNDEN EREĞLİ’DE OPERASYON : 17 TUTUKLU

Geçtiğimiz günlerde Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Narkotik Şube ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ereğli İlçesinde yapılan çalışmalar kapsamında belirlenen adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Yapılan operasyonda gözaltına alınarak hakim karşısına çıkan 23 şüpheliden 17'si tutuklandı.

EREĞLİ'DE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!
6 Aralık Salı günü gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve sokak satıcılığı yapan zehir tacirlerine yönelik, Ereğli İlçesinde Narkotik Şube ve Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 23 kişi hakim karşısına çıktı.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 23 sokak satıcısından 17'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.