banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA ŞİDDET UYGULAYARAK KADINLARI FUHŞA ZORLAYAN KADIN YAKALANDI.

KADINLARA ŞİDDET UYGULAYARAK FUHŞA ZORLAYAN KADIN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI 

09 Aralık 2022
KONYADA  ŞİDDET UYGULAYARAK KADINLARI FUHŞA ZORLAYAN KADIN YAKALANDI.

KADINLARA ŞİDDET UYGULAYARAK FUHŞA ZORLAYAN KADIN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI

Konya’da farklı kişilerin kimlikleriyle günlük daire kiralayarak kadınları zorla alıkoyup döverek fuhuş yapmaya zorlayan kadın şahıs, Ahlak Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 7 ayrı daireyi farklı kişilerin kimliklerini kullanarak kiralayan ve bu dairelerde kadınlara şiddet uygulayarak zorla alıkoyup fuhuş yaptıran bir şahsın olduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde şahsın, Cinsel İstismar, Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini, Fuhşa Zorlama ve daha birçok suçtan toplamda 36 adet suç kaydı olan ve 2 ayrı mühür bozma suçundan aranması olan Fatma A (27) olduğu tespit edildi.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerince ikamet adresi tespit edilen Fatma A yakalanarak gözaltına alındı. Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini Veya Zorlama, Başkasına Ait Kimlik Veya Kimlik Bilgilerinin Kullanılması, Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan suçlarından gözaltına alınan A, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147