BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA 'SİLİNDİR' OPERASYONU KAPSAMINDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

KONYA’DA 'SİLİNDİR' OPERASYONU KAPSAMINDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

06 Aralık 2022
KONYA’DA 'SİLİNDİR' OPERASYONU KAPSAMINDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanlığınca organize suç örgütlerine yönelik Türkiye genelinde 'Silindir' operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında Konya’da KOM Şube Ekiplerince yapılan çalışmada 4 kişi gözaltına alınırken çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan suç örgütlerine yönelik ''Silindir'' operasyonu başlatıldı.

Operasyon kapsamında Konya Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken 17 adet Tabanca ve 330 adet fişek ele geçirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.