BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA DARBE!

KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA DARBE! 

06 Aralık 2022
KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA DARBE!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gümrük kaçağı Cep Telefonu ve Kaçak Tütün satışına yönelik faaliyet gösteren iki iş yerine yapılan operasyonda çok sayıda dokunmatik cep telefonu ve gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KOM ekiplerince kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Kaçak nargile tütünü ve cep telefonu satışına yönelik faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 işyerinde arama yapıldı.

Yapılan aramada 240 paket gümrük kaçağı Nargile Tütünü, 9 adet gümrük kaçağı Cep Telefonu, 37 adet Cep Telefonu Aksesuarı ve 48 adet Tabanca Fişeği ele geçirildi.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.