BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA OTO FARELERİNE POLİS KISKACI

Konya polisi otomobillere dadanan hırsızlara aman vermiyor. Meram İlçesi’nde park halindeki bir araçtan ses sistemi çalan hırsızlar kısa sürede yakayı ele verdi. 

06 Aralık 2022
KONYA’DA OTO FARELERİNE POLİS KISKACI

Konya polisi otomobillere dadanan hırsızlara aman vermiyor.
Meram İlçesi’nde park halindeki bir araçtan ses sistemi çalan hırsızlar kısa sürede yakayı ele verdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Meram’da park halindeki bir araçtan ses sistemi çalındığı ihbarıyla harekete geçti.
Titiz bir çalışma yürüten ekipler hırsızlık olayının gerçekleştiği yerde ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceledi, ses sisteminin Muhammed Talha B. ve Ali K. isimli şüpheli şahıslar tarafından çalındığını tespit etti. 
Hırsızlık ekipleri, elde ettiği görüntüler neticesinde tespit ettiği şahısları yakalamak için operasyon başlattı.
Operasyon sonucunda yakalanan şahıslardan Hırsızlık Suçundan Aranması olduğu öğrenilen Ali K. isimli şahsın toplam 24 suçtan kaydı olduğu görülürken,  şüphelilerden Muhammed Talha B.’nin ise 10 suçtan kaydı olduğu anlaşıldı. 
Öte yandan şüphelilerin çaldıkları ses sistemini Mustafa T. isimli şahsa sattıkları bilgisine ulaşan ekipler, şahsı da hummalı bir çalışma sonucu kısa sürede yakaladı. 
Söz konusu şüpheliye suç eşyasını satın almaktan işlem yapan polis, Mustafa T.nin de 10 Suçtan Kaydı olduğunu tespit etti. İfadesi alınan şahıstan ele geçirilen ses sistemi sahibine teslim edilirken, araç sahibi çalınan eşyasının kısa sürede bulunmasından dolayı polislere teşekkür etti.
Hırsızlığı gerçekleştiren Muhammed Talha B. ve Ali K. isimli şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

KONYA POLİSİ OTO HIRSIZLARININ ENSESİNDE

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.