BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Bilgehanede "ENGELSİZ ATÖLYE " Programı

Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehanede, ENGELSİZ ATÖLYE " Programı 

04 Aralık 2022
Seydişehir Bilgehanede "ENGELSİZ ATÖLYE " Programı

3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel farkındalık oluşturmak adına; Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi ve Ümit Çocukları Derneği işbirliğinde eğitimlerine devam eden engelli kardeşlerimiz için "ENGELSİZ ATÖLYE" programı gerçekleştirildi.

Kahvaltı ikramıyla başlayan programda, özel misafirler Bilgehanenin Atölyelerinde; Görsel Sanatlar, Müzik-Ritm, Okçuluk atölye çalışmalarına katılarak güzel ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Engelli bireylerin "Engelsiz Atölye" aktiviteleriyle eğlenceli bir gün geçirmelerini, sosyalleşmelerini, öğrencilerde, velilerde ve toplumda farkındalık oluşturarak empati duygusunu geliştirmek hedeflenmiştir. Farklılıklara karşı olumlu bakış açısı geliştirilerek çözümler üretmeleri sağlanacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.