banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEYŞEHİRDE POLİSİNDEN KAÇAK SİLAH İMALATHANESİNE DÖNEN EVE BASKIN VİDEO HABER

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde kaçak silah imal edildiği tespit edilen eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi. 

04 Aralık 2022
BEYŞEHİRDE  POLİSİNDEN KAÇAK SİLAH İMALATHANESİNE DÖNEN EVE BASKIN VİDEO HABER

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde kaçak silah imal edildiği tespit edilen eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Beyşehir İlçesi’nde bir evde kaçak silah imal edildiği ve ticaretinin yapıldığı ihbarıyla harekete geçti.

YÜZLERCE TABANCA PARÇASI ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet güçlerinin yasa dışı silah ticareti ve imalatının önlenmesine yönelik olarak düzenlediği operasyonda İ.B. isimli şüpheli şahsın 2 ikametinde ve aracında yapılan aramada  2 adet atışa hazır vaziyette yarı otomatik tabanca ve bu tabancalara ait 2 adet şarjör, 44 adet yiv ve set açılmış tabanca namlusu, 44 adet tabanca gövdesi, 22 adet tabanca şarjörü, 40 adet tabanca sürgüsü, 700 adet tabanca icra yayı ve mili, 222 adet tabanca pimi,  642 adet muhtelif tabanca parçası ile yüzlerce adet fişek ele geçirildi.


PARÇALAR BİRLEŞTİĞİNDE 40 ADET TABANCA HALİNE GELİYOR
Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre baskında ele geçirilen silah parçalarının birleştirildiğinde 40 adet tabanca haline gelebileceği öğrenildi.
Operasyonda gözaltına alınan şüpheli İ.B.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bilgisine  ulaşıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147