BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİ OTO HIRSIZLARININ ENSESİNDE

Aralarında kardeşlerin de olduğu 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. 

04 Aralık 2022
KONYA POLİSİ OTO HIRSIZLARININ ENSESİNDE

Konya’da oto hırsızları yakayı yine ele verdi. Meram İlçesi’nde bir aracı çalan hırsızlar, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Konya  Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Meram İlçesi’nde araba çalındığı yönünde ihbar aldı. Hırsızlığın gerçekleştiği yere intikal eden polis, çevredeki çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi.

Hırsızlığı yapan şahısları tespit eden ekipler, şüphelilerin  daha önce de hırsızlık, kasten yaralama gibi bir çok suçtan kaydı bulunan Şuayip Ç., Ekrem G., Enver G.,  ve Kerim E.’  olduğunu tespit etti.

ŞÜPHELİLERDEN İKİSİ KARDEŞMİŞ

Vakit kaybetmeden şüphelileri yakalayan ekipler, 9 suçtan kaydı olan Ekrem G. ile 4 suçtan kaydı olan Enver G. isimli iki şahsın kardeş olduğunu öğrendi.

Çalınan aracı kısa sürede bularak sahibine teslim eden emniyet güçleri, şüphelileri emniyete götürdü. Burada ilk işlemleri yapılan 4 şahıstan Şuayip Ç. ve Ekrem G. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.