BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hatay'da İzinsiz Avlanan kişiler av koruma ve kontrol görevlisinin öldürdü

Hatay'da av koruma ve kontrol görevlisinin öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı tutuklandı 

03 Aralık 2022
Hatay'da  İzinsiz  Avlanan  kişiler av koruma ve kontrol görevlisinin öldürdü

 Hatay'ın Defne ilçesinde, izinsiz avlanan kişilerin silahla ateş açması sonucu av koruma ve kontrol görevlisinin hayatını kaybetmesi, bir görevlinin de yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
İlçenin Ballıöz Mahallesi kırsalında 11 Eylül'de izinsiz avlanan kişilerin, denetim yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Hatay Şubesi'nin av koruma ve kontrol görevlilerine tüfekle ateş açması sonucu Mehmet Ali Koşar'ın hayatını kaybetmesi ve mesai arkadaşı Mehmet Atıcı'nın da yaralanmasına ilişkin soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında Defne İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kapsamlı çalışmaları sonucunda olaya karıştıkları belirlenen A.Ö, A.Y. ve D.A. gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.