BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

 

01 Aralık 2022
KONYA’DA KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Konya Emniyet Müdürlüğü devletin vergi kayıplarının önlenmesi, haksız kazanç ve haksız rekabetin önüne geçilmesi amacıyla sürdürdüğü kaçakçılık operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Ekiplerin hedefinde bu kez vatandaşların sağlığını hiçe sayan içki kaçakçıları vardı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık operasyonlarında bu kez çeşitli markalara ait farklı türlerdeki gümrük kaçağı içkilerin bir tıra yüklenip yola çıktığı bilgisine ulaştı. Ekipler tırı ve güzergâhı tespit etmek üzere harekete geçti.

Ekiplerin araştırmaları sonucu tır tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan ekipler tırı Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu. Tırda arama gerçekleştiren ekipler piyasaya sürülmek üzere hazır halde 174 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirdi. 

Vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyebilecek gümrük kaçağı 174 şişe içkiye polis ekipleri tarafından Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında el konuldu. Konuyla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.