BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yener Çevik - Selamlar (Interlude)

 

21 Kasım 2022
Yener Çevik - Selamlar (Interlude)

Rap sevenler tarafından beğeniyle takip edilen Yener Çevik internet üzerinde şarkılarını sevenleri ile paylaşıyor. Yener Çevik şarkılarını mp3 indir yazarak dinleyebilirsiniz. Bu şarkıları cihazınıza indirerek dinleyebilirsiniz. Şarkıcının Selamlar adlı şarkısı çok beğenilen şarkılar arasında yer almaktadır. Yener Çevik çıkardığı Selamlar albümünü Prod.Nasihat olarak hazırlayarak sunmuştur. Kendisini insanlara nasihat veren biri olarak tanıtan şarkıcı şarkı sözleri ile de geniş kitlelere seslenmeye devam etmektedir.

Yener Çevik Hayatı

1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen Yener Çevik aile olarak Erzurum'un Oltu ilçesinden gelmektedir. Müzik hayatına Orhan Gencebay ile tanışarak başlayan şarkıcı yaşamının devamında arabesk müziği rap müziği birleştirerek kendi tarzını oluşturmaya başlamıştır. Artık bir rap müzik şarkıcısı olarak bilinen Yener Çevik eserlerine yaşadığı tüm duyguları yansıtmaya çalışmıştır. Şarkıcıyı konserlerinde ve festivallerde görmek mümkündür.

Yener Çevik 2012 yılında geçirdiği bir trafik kazasında aracının takla atması sonucu çok ağır yaralanmıştır. Çok uzun süre tedavilerine devam edilen şarkıcı bu süre zarfında sahnelerden ve müzikten uzak kalmıştır. Yener Çevik müzik hayatında sunduğu şarkılarını internet üzerinden birçok müzik platformunda paylaşmıştır. Şarkıcının eserlerini dinlemek ve indirmek isteyenler mp3 indir şeklinde arama yaparak şarkıları indirip dinleyebilirsiniz.

Yener Çevik Selamlar Parçası İçin;  https://guncelmp3indir.com/3971/yener-cevik/selamlar-interlude-mp3-indir

 

Yener Çevik Müizk Hayatı

Yener Çevik Orhan Gencebay tarzı ile başladığı müzik hayatını isyan ve başkaldırı müziği olarak bilinen rap ile devam ettirmektedir. Çevik ilk albümünü 2016 yılında Sokak Dili ve Edebiyatı adı ile çıkarmıştır. Türkçe rap ilk toplama albüm olarak ise yine Yener Çevik tarafından hazırlanan Yeraltı Operasyonu adlı albüm olmuştur. Bu albümden sonra Yener Çevik yurtdışı çalışmalarına yönelmiştir. Türkçe Rap Mixtape adlı albüm Almanya'nın ardından Türkiye'de yayınlanmıştır.

2001 yılında çıkardığı Sus adlı albüm Universal Müzik ve Kod Müzik tarafından çıkarılmıştır. Şarkıcının ikinci albümü İşporta Rap adlı çalışmasıdır. Yerli Plaka adlı albümünde bulunan Gene Elde Mendil parçasında Ceza'ya eşlik etmiştir. 1999 yılında çıkardığı ilk toplama albümü olan Yeraltı Operasyonu 1 ardından çok sayıda albüm çıkarmıştır. En son çıkardığı albüm 2021 ILS Vision Music Gelene Bakın albümüdür. Şarkıcının albümlerine mp3 indir yazarak müzik platformlarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.