banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MSB son dakika operasyonu duyurdu: Hesap zamanı!

MSB son dakika operasyonu duyurdu: Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor! 

20 Kasım 2022
MSB son dakika operasyonu duyurdu: Hesap zamanı!

Milli Savunma Bakanlığı, aylardır beklenen Suriye'de eli kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun başladığını duyurdu. Türk jetleri Suriye'deki PKK inlerini yerle bir ediyor.
Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda 'Bir gece ansızın gelebiliriz' diyerek sinyallerini verdiği 'Suriye Operasyonu' başlatıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait jetler eli kanlı terör örgütü PKK'nın bulunduğu birçok noktayı bomba yağmuruna tutuyor.

"ALÇAKLARDAN HAİN SALDIRILARIN HESABI SORULUYOR"
Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda operasyon 'Hesap zamanı' ifadeleriyle duyuruldu.

Yapılan paylaşımda, bir Türk savaş uçağının pistten kalkış anına ilişkin fotoğrafa da yer verildi. MSB'nin paylaşımında, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" ifadeleri kullanıldı.
KARADAN TOPÇU DESTEĞİ VERİLDİ
Kandil, Ayn Dagne, Tel Rıfat ve çevresi, Minnig Havalimanı, Derbesiye, Malikiye, Ayn El Arab (Kobani) ve çevresi, Karaçok Dağı, Süleymaniye, Ayn İsa, Sincari ve Maranez bölgeleri vurmaya devam edilirken, karadan da topçu atışlarıyla destek verildiği öğrenildi.

SURİYE HAVA SAHASI, YILLAR SONRA İLK KEZ TÜRK SAVAŞ UÇAKLARINA AÇILDI

NTV'de yayınlanan habere göre; Harekatta Suriye hava sahasının da kullanıldığı bildirildi. Rusya'nın kontrolündeki Suriye hava sahası, yıllar sonra ilk kez Türk savaş uçaklarına açıldı.
13 Kasım'da Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen 6 vatandaşımızın vefatı ve 81 kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının ardından çok sayıda uzman Türkiye'nin kısa süre içerisinde PKK/YPG/PYD terör örgütüne yönelik operasyon düzenleyebileceğine işaret etmişti.

MSB operasyona ilişkin ilk görüntüleri paylaştı! Terör yuvaları tam isabet vuruşlarla böyle yerle bir ediliyor
Türkiye'ye ait çok sayıda savaş uçağı ve SİHA'larla terör örgütü PKK/YPG'nin Irak ve Suriye'de yer alan mevzilerini başlarına yıkıyor. Operasyondan ilk görüntüler paylaşıldı. Terör yuvaları tam isabet vuruşlarla böyle yerle bir ediliyor


İstanbul'un en yoğun bölgeleri arasında yer alan İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen bombalı saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri büyük operasyonu "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" diyerek dünyaya duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda 'Bir gece ansızın gelebiliriz' diyerek sinyallerini verdiği operasyon başlatıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK/YPG'nın bulunduğu birçok noktayı bomba yağmuruna tutuyor.


SURİYE HAVA SAHASI TÜRKİYE'YE AÇILDI

Havadan ve karadan PKK/YPG terör örgütüne ait noktalar tek tek havaya uçuruldu. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği askeri harekatın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Suriye hava sahasını kullanan Türk jetleri ve SİHA'lar terör örgütünün üzerine bomba yağdırdı.

OPERASYONDAN YENİ GÖRÜNTÜLER

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda operasyon bir Türk savaş uçağının pistten kalkış anına ilişkin fotoğrafa da yer verilerek, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" ifadeleri ile duyurulmuştu.


MSB, operasyona ilişkin ilk görüntüleri de "Terör yuvaları tam isabet vuruşlarla yerle bir ediliyor" notuyla paylaştı.

ABD VATANDAŞLARINI UYARMIŞTI

ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu, önceki gün yaptığı açıklamayla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyon düzenleyebileceğini belirterek, vatandaşlarını uyarmıştı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147