BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

PÖH timleri, Konya’dan dualarla Barış Pınarı Harekatı bölgesine uğurlandı

Konya Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, yapılan törenle Suriye'ye uğurlandı. 

15 Kasım 2022
PÖH timleri, Konya’dan dualarla Barış Pınarı Harekatı bölgesine uğurlandı

Özel Harekat Başkanlığı Konya Özel Harekat Müdürlüğü’nde düzenlenen törene; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Özel Harekat Bölge Müdürü Arif Özdemir katıldı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Vali Özkan, Polis Özel Harekat Timlerimizin kutsal bir görev için sefere çıktıklarını ifade ederek, “Memleketimizin birliği ve bütünlüğü için yüreğinizdeki engin iştiyakı tezahür etmenin yolundasınız. Tarihten sudur edip gelen medeniyet değerlerimizin korunması, hepimizin bireysel ve kamusal vazifesi olup aynı zamanda emperyalistleri de rahatsız eden değerlerdir. Sizler medeniyet değerlerimizi koruma yolunda her türlü fedakarlığa katlanan öncü kahramanlarımızsınız.’’ şeklinde konuştu.

Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin sağlıkla sıhhatle görevlerini tamamlayıp dönmelerini dileyen Vali Özkan, Özel Harekat Polislerimiz ile tek tek vedalaştı.

Polis Özel Harekat (PÖH) timleri dualarla harekat bölgesine uğurlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.