BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA BİNLERCE LİRA DEĞERİNDE ÇOK SAYIDA KAÇAK CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

BİNLERCE LİRA DEĞERİNDE ÇOK SAYIDA KAÇAK CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ 

11 Kasım 2022
KONYADA BİNLERCE LİRA DEĞERİNDE ÇOK SAYIDA KAÇAK CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarını önlemek ve haksız kazancın önüne geçmek için yürütülen çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Selçuklu ilçesindeki kaçak eşya operasyonunda çeşitli modellerde cep telefonu ve cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Selçuklu İlçesi’nde bir iş yerinde kaçak telefon bulundurulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. 

Ekipler kısa süre içerisinde iş yerine operasyon düzenledi. İş yerinde ve bir şahıs üzerinde arama yapan polis ekipleri çeşitli marka ve modellerde 18 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 5 adet akıllı saat, 7 adet bluetooth kulaklık ele geçirildi. 

Konuyla ilgili 2 şüpheliye Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.