banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 12 GÖZALTI

KONYA EMNİYETİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 12 GÖZALTI 

10 Kasım 2022
KONYA EMNİYETİ’NDEN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 12 GÖZALTI

Konya Emniyet Müdürlüğü uyuşturucuyla ve uyuşturucu satıcılarıyla verdiği mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor. Emniyet güçleri hem kent merkezinde hem de ilçelerde uyuşturucu operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttüğü çalışmalarda 1 iş yeri 1 ikamet ve 8 şahıs üzerinde arama gerçekleştirdi. Ekiplerin Selçuklu İlçesi Hocacihan Mahallesi’ndeki bir ikamette yaptığı aramada yüklü miktarda uyuşturucu tespit edildi.

Ekiplerin yaptığı aramalarda, 800 gram metamfetamin, 750 gram eroin, 586 gram esrar, 48 gram bonzai, 285 adet uyuşturucu hap, 4 hassas terazi, 7 tabanca, 2 tüfek ve bunlara ait 104 adet fişek ele geçirildi. Konuyla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı.

SEYDİŞEHİR’DE DE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Seydişehir Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri de ilçedeki zehir tacirleriyle mücadelesine devam ediyor. Narkotik ekipleri şüphelenerek takibe aldıkları iki araçta arama gerçekleştirdi.

Yapılan aramalarda araçlardan bir miktar eroin maddesi ele geçirildi. Yakalanan 3 şahıs Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147