BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KAÇAK SİGARA OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

KAÇAK SİGARA OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR 

10 Kasım 2022
KAÇAK SİGARA OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler devletin vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla haksız kazanç ve haksız rekabetin de önüne geçiliyor. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara operasyonlarına devam ediyor. Selçuklu İlçesi’nde bir araçta kaçak sigara taşındığı bilgisine ulaşan ekipler operasyon için harekete geçti.

Takibe alınan araç durduruldu, araçta ve aracın gideceği ikamette ekipler detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 1.150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 

Ekipler ele geçirilen kaçak sigaralara Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında el koydu. Konuyla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.