banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 2022-2023 Okul Sporları devam ediyor.

Seydişehir'de 2022-2023 Okul Sporları devam ediyor. 

09 Kasım 2022
Seydişehir'de 2022-2023 Okul Sporları   devam ediyor.

2022-2023 Okul Sporları Futbol ve Hentbol müsabakaları tamamlanmış olup ilçemizde dereceye giren okullarımız İlçemizi Konya ilinde yapılacak olan faaaliyetlerde ilçemizi temsil edecek olup dereceye giren okullarımızın listesi aşağıdadır. İlçe Spor Müdürü Soner BALCI dereceye giren okullarımıza Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve İdarecilerimize teşekkür ve tebriklerini sunarak İlde yapılacak olan turnuvalarda başarılar dilediğini belirtti.

Genç Erkekler Futbolda Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi ,Yıldız erkeklerde Mahmut Esat ortaokulu  ,Seydişehir bölgesi Genç erkekler futbolda Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Seydişehir bölgesi yıldız erkekler futbolda Mahmut Esat ortaokulu, Seydişehir küçükler erkek futbolda Mahmut Esat ortaokulu , Hentbolde Seyit Harun Anadolu Lisesi ,Küçüklerde Gazi Ortaokulu ,miniklerde Gazi Ortaokulu İlçemizi Konyada temsil edecektir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147