banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

80 BİN TL DEĞERİNDEKİ 2.5 TON HURDA MALZEMELERİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

80 BİN TL DEĞERİNDEKİ 2.5 TON HURDA MALZEMELERİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 

09 Kasım 2022
80 BİN TL DEĞERİNDEKİ 2.5 TON HURDA MALZEMELERİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Konya’da meydana gelen hırsızlık ihbarı üzerine ekipler harekete geçti… Olay yerine giden ekipler 80 bin lira değerinde hurda malzemelerin çalındığını tespit etti. Polis olayı gerçekleştiren şüphelilerin peşine düştü.

Merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi Aslım Sokak’ta bulunan bir iş yerinde hurda niteliğindeki plastik kırma makinesi, kaynatma aparatı, alüminyum reklam tabelası, çeşitli mobilya eşyaları gibi 2.5 ton ağırlığındaki pek çok malzeme çalındı. İhbar üzerine hareket geçen ekipler şüphelileri bulmak için çalışmalara başladı. 

ONLARCA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İZLENDİ

Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hırsızları yakalamak için onlarca kamera görüntüsünü izledi. Yapılan araştırmalarda polis, şüphelilerin M.E. ve V.A. isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri iki kamyona yükleyerek götürdükleri anlaşıldı.

Şüphelilerin yerini tespit eden ekipler M.E. ve V.A.’yı kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler alınan ilk ifadelerinde çaldıkları malzemeleri A.C. isimli şahsa sattıklarını söyledi. Bunun üzerine ekipler A.C. isimli şahsı çalıntı malzemelerle birlikte yakaladı.

 MALZEMELER SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Ekipler M.E. ve V.A. isimli şüpheliler hakkında adli işlem başlattı. Çalıntı malzemeleri satın alan A.C.’ye ise suç eşyası satın almaktan işlem yapıldı. Ele geçirilen 80 bin lira değerindeki 2.5 ton malzeme sahibine teslim edildi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147