banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Organ Bağışı bilgilendirmesi.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Yerleşkesinde faaliyetlerde bulunuldu. 

08 Kasım 2022
Seydişehir'de   Organ  Bağışı  bilgilendirmesi.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Yerleşkesinde faaliyetlerde bulunuldu. Dr. Ayşegül AKSOY katılımcılara organ bağışının önemi ve bağış hakkında merak edilenleri açıklayıcı seminer verdi. Daha sonra bağış standına yoğun ilgi gerçekleşti. “Her el saklı bir iz bırakır”, “Her dokunuş anlamlıdır, “Hayatlara farklı farklı iz bırakmak için sen de bir iz bırak ve organını bağışla” düşüncesiyle yola çıktıklarını, bu nedenle her bağışçının hayata dokunan el izini aldıklarını belirttiler. Ayrıca; Tahminlerinden daha fazla bağışta bulunulduğunu ve bağış standının 2 gün daha faaliyette bulunacağını beyan ettiler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147