BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kardeşi tarafından vurulan Çumra MHP ilçe Başkan yardımcısı hayatını kaybetti

Konya’nın Çumra İlçesinde bilinmeyen bir nedenle iki kardeş arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Kardeşi Harun Kar. tarafından silahla vurulan Lokman Karagöz hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

07 Kasım 2022
Kardeşi tarafından vurulan Çumra MHP ilçe Başkan yardımcısı hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi kardeşini öldürdü. Çumra ilçesi İzzetbey Mahallesi'nde Harun K. ve kardeşi MHP Çumra İlçesi  Başkan yardımcısı Lokman Karagöz. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kardeşi Harun K. tarafından silahla vurulduğu anlaşılan  Lokman Karagöz. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çumra Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen  Lokman Karagöz. hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin cinayet zanlısı Harun K.'yı yakalama çalışmaları sürüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.