BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ağrı'da yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı: 7 ölü (Kaza yerinden ilk görüntüler)

Ağrı'da yolcu otobüsü ile yakıt yüklü tanker kafa kafaya çarpıştı: 7 ölü, 21 yaralı 

07 Kasım 2022
Ağrı'da yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı: 7 ölü (Kaza yerinden ilk görüntüler)

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt yüklü bir tanker kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki araçta da yangın çıkarken acı olayda 7 kişi hayatını kaybetti. Yerel kaynaklar 21 kişininse yaralandığını aktardı.

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tanker ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda yangın çıktı.

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle alev alan otobüsü, itfaiye ekipleri söndürdü. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle Ağrı-Patnos karayolu trafiğe kapandı.
7 ÖLÜ, 21 YARALI
Yaşanan feci kazada 7 kişin hayatını kaybetti. Yerel kaynaklar 21 kişininse yaralandığını aktardı. Yaralılar ambulansla Tutak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

"OTOBÜSTE ÇOK SAYIDA YOLCU VARDI"
DHA muhabiri Ramazan Demir, CNN TÜRK canlı yayınında kazaya ilişkin şu bilgileri paylaştı: "Yakıt yüklü tankerle yolcu otobüsü çarpışıyor. Yakıt tankeri patlayarak alev alıyor. Yolcu otobüsünde yangın çıkıyor. Başka pancar yüklü kamyonun da kazaya karıştığı ve yandığı belirtiliyor. Otobüste çok sayıda yolcu var. İlk gelen bilgiye göre tanker alev alıp devriliyor, otobüs de kazaya karışıyor"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.