banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehit Er Fırat Güner'e Hatay’da son görev

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner, memleketi Hatay'ın Altınözü ilçesinde dualar ve gözyaşları ile toprağa verildi. 

06 Kasım 2022
Şehit Er Fırat Güner'e Hatay’da son görev

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner, Hatay'ın Altınözü ilçesinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Pençe-Kilit şehidi Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner için Hatay'ın Altınözü ilçesinde tören düzenlendi. Törene katılan şehidin annesi Nezahat ve babası Mehmet Güner ile 6 kardeşi, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner, memleketi Hatay'ın Altınözü ilçesinde toprağa verildi.
Pençe-Şimşek Operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner'in (23) cenazesi, ilk olarak Kıyıgören Mahallesi’nde bulunan babaevine getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi mahalle meydanına getirildi. Şehidin annesi Nezahat Güner ve kız kardeşleri, şehit Güner’in Türk bayrağına sarılı naaşını öperek uzun süre ağladı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı top arabasına konularak toprağa verilmek üzere mahalle mezarlığına götürüldü.

Cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147