BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AKŞEHİR’DE POLİS VE JANDARMA’DAN ORTAK UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

AKŞEHİR’DE POLİS VE JANDARMA’DAN ORTAK UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI 

04 Kasım 2022
AKŞEHİR’DE POLİS VE JANDARMA’DAN ORTAK UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

Konya Emniyeti’nin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları devam ediyor. Akşehir İlçe Emniyeti ile Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığının ortak operasyonlarında 7 şüpheli gözaltına alındı.

Konya’nın Akşehir İlçesinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik mücadele sürüyor. Karabulut ve Ortaköy Mahallelerinde takibe alınan bazı ev ve iş yerlerine Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ile Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler eş zamanlı operasyon düzenledi.

M.K., B.A., M.O., İ.K., A.K., H.K. ve A.T. isimli şahıslara ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 parça halinde 115,27 gram esrar, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet tabanca şarjörü, 5 adet tabanca fişeği, 18 adet av fişeği ve 2 adet tarihi eser niteliğinde vazo ele geçirildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçundan haklarında işlem başlatılan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İ.K., B.A., H.K. VE A.K.’ye ayrıca Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.