banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

 

04 Kasım 2022
KONYA POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da kaçak tütün ve sigara satışına yönelik faaliyet gösteren bir iş yeri ve bir araçta yapılan aramada çok sayıda doldurulmuş sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
 
Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KOM ekiplerince kaçak sigara ticareti yaparak halkı zehirleyen kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Kaçak tütün ve sigara üretimi ve satışına yönelik faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 işyeri ve 1 araçta arama yapıldı.

Yapılan aramada 15.000 adet boş Makaron, 700 paket doldurulmuş Sigara, 33 adet Elektronik Sigara Likidi, 20 adet paket ve 4,5 kg. Nargile Tütünü ele geçirildi.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147