BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu Haberde bizden; Seydisehirhaber yazarının kitabı yayınlandı

Seydisehirhaber Yazarının Eğitimci Hacı Halim Kartalın Dereden Tepeden Bir tutam hayat kitabı yayınlandı. 

03 Kasım 2022
Bu Haberde   bizden;  Seydisehirhaber  yazarının kitabı yayınlandı

 Uzun yılllar  Türkiyenin  birçok yerinde  Edebiyat  Öğretmenliği   yapan  Hacı  Halim Kartal  15   yıldır  Seydisehirhaberde  yazmış oldugu   yazılarını "Dereden Tepeden"  Bir tutam hayat kitabı   olarak yayınladı.

Hacı  Halim Kartal "Yazılarımın okuyucu ile buluşmasında en büyük pay seydişehirhaber.com adlı sitenin kurucusu ve yöneticisi Seyitharun Kitabevi sahibi Fahri Kubilay kardeşime aittir. Çünkü en eski olanı 15 yılı aşan yüzlerce yazım uzun denilebilecek sürede kaybolmadan bir arada toplanması onun sayesinde olmuştur bu nedenle ilk teşekkürümü ve ne zaman mekanına uğrasam kitaplar arasında ikram ettiği çayı yudumlarken yanında huzuru teneffüs ettiğim torosların Kara sevdalesi kardeşimedir" diyor.

Seydisehirhaber  olarak  bizlerde   böyle   bir  güzelliğe  yardımcı   olabildiysek   ne  mutlu   bize   diyerek  degerli yazarımıza Sağlık afiyet  dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.