BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Seydişehir de törenle başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Seydişehir de törenle başladı 

28 Ekim 2022
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Seydişehir de törenle  başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve 29 Ekim 99. Yıl kutlamaları Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının  ardından Cumhuriyet  Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Seydişehir’de de törenlerle kutlanmaya  başlandı.

Program kapsamında önce Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu; daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  tebriklerini kabul etti.

Hükümet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, Seydişehir Baro Temsilcisi Avukat  Muhammed Ugurlu Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe MEB Müdürü Tahir Kibar, birim amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’ndaki saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrak göndere çekildi.

Daha sonra Kaymakam Deniz Pişkin, makamında tebrikleri kabul etti. Şehitlik ziyareti ile program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.