BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 19 Ekim Cumhuriyet satranç ve dart turnuvası düzenlendi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Kaymakamlık ve İlçe Müdürlüğü tarafından okullar arası satranç ve dart turnuvası düzenlendi. 

27 Ekim 2022
Seydişehir'de 19 Ekim Cumhuriyet  satranç ve dart turnuvası düzenlendi

Seydişehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Mdüdürlüğü  Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası İlkokul, Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla, devam ediyor.

 Turnuvanın  yapıldıgı  sakona   gelerek   tüm öğrencilere   başarılar  dileyen Kaymakam Deniz Pişkin ’ ‘’ Bu tip turnuvalarda önemli olanın sportmence mücadele edip öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamaktır. Turnuvaya katılan sporcu, antrenör ve velilere teşekkür ediyorum.’’dedi..

Öte yandan, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Tahir Kibar satranç  turnuvasının yapıldığı salona gelerek kuraları takip etti, kura çekimlerinin ardından eşleşmelerle birlikte öğrencilere başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.