BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir BİLGEHANE Öğrencileri “Konya Kitap Günlerinde"

 

23 Ekim 2022
Seydişehir BİLGEHANE Öğrencileri “Konya Kitap Günlerinde"

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren, Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehane öğrencileri; Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Konya Kitap Günlerine” katıldı.

Konya Selçuklu Kongre Merkezinde, 14-23 Ekim tarihleri arasında devam eden Konya Kitap Günlerinde; yeni çıkan kitapları incelediler, oyun alanlarında eğlendiler, katılımcı yazarlar ile tanışma fırsatı buldular.

Bilgehane Öğrencileri Konya Kitap Günleri başlamadan önce; Seyyid Harun Veli Camii, Kaymakamlık önü, Belediye 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi gibi çeşitli lokasyonlarda Konya Kitap Günlerine özel kitap okuma etkinliği gerçekleştirmişlerdi. Öğrencilerimiz hem halk nezdinde bir sosyal duyarlılık oluşturdular hem de yüzlerce yazarın ve binlerce kitabın yer aldığı bir nevi kültür şöleni olan “Konya Kitap Günlerini” müjdelemişlerdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.