banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kalp Krizi sonrası vefat eden Uzman Çavuş Osman Koyuncu Seydişehir'de toprağa verildi

Geçtiğimiz gün Tekirdağ Malkara 95. Zırhlı Tugay Komutanlığında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Osman Koyuncu  Seydişehir'de toprağa verildi 

22 Ekim 2022
Kalp Krizi sonrası vefat eden Uzman  Çavuş  Osman Koyuncu  Seydişehir'de  toprağa   verildi

 Tekirdağdan Seydişehire  getirilen  Piyade Uzman Çavuş Osman Koyuncunun  cenezesi  İkindi  Namazına   Müteakip  doğum  yeri  olan  Bostandere Mahallesinde  kılınan  cenaze  namazı sonrası  Akyol Mezarlığında   toprağa  verildi.

Cenaze  Namazına Seydişehir Belediye Başkan vekili Mevlüt Güray , İlçe Jandarma  Komutanı  Salih Yahya Koca  CHP İlçe Başkanı  Orhan Özel  Şehit yakını İlker Uysal  ve  vatandaşlar katıldı

Konya Seydişehir Bostandere  nüfusuna kayıtlı Osman Koyuncu’nun evli ve 1 çocuk babası idi.Suriye ve Irak’ta görev yaptı 1 ay önce de Tekirdağ Malkara’da görevine başladığı öğrenildi.

SEYDİSEHİR'HABER olarak Merhum   Osman  Koyuncu ya Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı dileriz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147